Ecovadis 2019 Gold

Miljø og Social Ansvarlighed

Hos Carglass vægter vi CSR højt. Det er en af grundpillerne i vores virksomhed. Dette er gældende både nationalt, men i lige så stor grad i resten af Belron, den koncern Carglass er en del af.

Det der specielt kan fremhæves som et hjertebarn for Carglass og hele Belron koncernen, er det store velgørenhedsprojekt, Afrika Tikkun. Løbende bliver der afholdt forskellige arrangementer for at samle penge ind til dette projekt, der hjælper børn og unge i Sydafrika. Igennem disse arrangementer bliver Carglass’ medarbejdere inddraget i CSR arbejdet.

Det store årlige event, Spirit of Belron Challenge, fremmer både indsamlingen af penge til Afrika Tikkun og motion for vores medarbejdere, da kollegaer fra hele Belron mødes for at løbe, svømme og cykle for Akrika Tikkun.

I Carglass Danmark har vi nedsat en CSR gruppe på tværs af afdelingerne for at sikre momentum i arbejdet.

For at understrege, at vi tager CSR seriøst, så bliver vi hvert år evalueret af Ecovadis. Ecovadis er et vurderingsbureau, der hjælper os med at vurdere vores CSR på miljø, arbejdsmiljø, fair forretningspraksis og bæredygtigt indkøb. Igen er det ikke kun noget vi gør i Danmark, men alle lande i Belron skal gennem denne proces.

Der er fire niveauer i Ecovadis vurderingen – bronze, sølv, guld og platin. I 2019 opnåede Carglass i Danmark guld i Ecovadis. Den rangering tæller for ca. 5 % af de virksomheder, der bliver vurderet af Ecovadis.